Problem reading posts...again!

Post here if you have any problems with the forums...

Problem reading posts...again!

Postby Belak » Thu Oct 04, 2012 4:55 pm

Hi Clockwork, I seem to have the same problem as the last time I reported on the Help page.

Basically, I am trying to read the posts in the sealed section under "my customers are stupid and I must rant". Even though there are about 10 pages of veiwing pleasure, whenever I open the thread, I can only ever see the first page and there is no option for me to go forward (i.e. it only has one page on file).

Also, I am trying to read some other posts in the forum and I get a message that says that "There are crrently no posts in this forum", although I know there are.

Could you sort me out???

Cheers mate. Hope everything id doing well for everyone down there. With any luck Sam and I should be heading down for a holiday soon and I'll drop by the club for a catch up.
Empire-Nordland Landsknecht (W/D/L)
12/6/13
Lizardmen-Cohort of Ixmucane Ki-nich (W/D/L)
1/0/0
-------------------------------------
User avatar
Belak
Forum Champ.
Forum Champ.
 
Posts: 1366
Joined: Fri Oct 10, 2008 2:48 pm
Location: Sydney

Re: Problem reading posts...again!

Postby ClockworkLemon » Fri Oct 05, 2012 12:24 am

Only thing I can think of is to clear cookies in your browser and try loading the thread again. Also, what happens if you try clicking the link to go to the last page of the thread?
"They who can give up essential liberty to obtain a little temporary safety, deserve neither liberty nor safety."
- Benjamin Franklin
User avatar
ClockworkLemon
Legend
Legend
 
Posts: 3610
Joined: Sat Feb 16, 2008 3:49 pm
Location: Over There...

Re: Problem reading posts...again!

Postby Belak » Fri Oct 05, 2012 10:22 am

Nope, clearing the cookies did not work.

Clicking on page 10 (for example) on the title page will only open the first page, and when on that page there is no option to go forward to other pages (it only displays that there are 5 posts in total nd 1 page in the thread).

Man, I'm burnin' to find out why these peeps are giving you so much grief!!!!
Empire-Nordland Landsknecht (W/D/L)
12/6/13
Lizardmen-Cohort of Ixmucane Ki-nich (W/D/L)
1/0/0
-------------------------------------
User avatar
Belak
Forum Champ.
Forum Champ.
 
Posts: 1366
Joined: Fri Oct 10, 2008 2:48 pm
Location: Sydney

Re: Problem reading posts...again!

Postby ClockworkLemon » Fri Oct 05, 2012 11:32 am

Well, that's a weird one, alright. It could be a cache issue on the server, so I've just cleared them. Let me know if you're still having issues.
"They who can give up essential liberty to obtain a little temporary safety, deserve neither liberty nor safety."
- Benjamin Franklin
User avatar
ClockworkLemon
Legend
Legend
 
Posts: 3610
Joined: Sat Feb 16, 2008 3:49 pm
Location: Over There...

Re: Problem reading posts...again!

Postby Belak » Fri Oct 05, 2012 1:29 pm

OK, so I still have the same issue, however it is in fact the last page that I can see on the "My customers....thread. I can see what you have posted along with Nite 242 and Thunderking in the past couple of days and that is it!!!!

Still cannot see anything in the Workplace banter thread, but I cn read what Thunderking wrote about some hat wearing dude onWellington street.

Hmmmmmm
Empire-Nordland Landsknecht (W/D/L)
12/6/13
Lizardmen-Cohort of Ixmucane Ki-nich (W/D/L)
1/0/0
-------------------------------------
User avatar
Belak
Forum Champ.
Forum Champ.
 
Posts: 1366
Joined: Fri Oct 10, 2008 2:48 pm
Location: Sydney

Re: Problem reading posts...again!

Postby Belak » Thu Oct 11, 2012 3:14 pm

Clockwork Lemon,

The problem seems to be getting worse. I'm trying to update my painting log that I'm doing for Alucard but can no longer access the thread. Just getting the "no post exists in this thread" message.

Frustrating. I have tried all of your advice but didn't seem to get anywhere with it??

Help! :cry:
Empire-Nordland Landsknecht (W/D/L)
12/6/13
Lizardmen-Cohort of Ixmucane Ki-nich (W/D/L)
1/0/0
-------------------------------------
User avatar
Belak
Forum Champ.
Forum Champ.
 
Posts: 1366
Joined: Fri Oct 10, 2008 2:48 pm
Location: Sydney

Re: Problem reading posts...again!

Postby ClockworkLemon » Thu Oct 11, 2012 6:07 pm

Well, I'm stumped, I've got no idea what's going on. Out of interest, if you log out from the forum, are you then able to see your painting log posts? Also, have you tried accessing the forum from a different computer? If you can try doing both of those, maybe we can work out what's going on.
"They who can give up essential liberty to obtain a little temporary safety, deserve neither liberty nor safety."
- Benjamin Franklin
User avatar
ClockworkLemon
Legend
Legend
 
Posts: 3610
Joined: Sat Feb 16, 2008 3:49 pm
Location: Over There...

Re: Problem reading posts...again!

Postby Belak » Fri Oct 12, 2012 1:22 pm

So, your assumption was correct. If I log out, I can in fact see my posts (but cannot post or see the sealed section threads!!).

The problem is the same if I am on another computer or my ipod.


Thanks
Empire-Nordland Landsknecht (W/D/L)
12/6/13
Lizardmen-Cohort of Ixmucane Ki-nich (W/D/L)
1/0/0
-------------------------------------
User avatar
Belak
Forum Champ.
Forum Champ.
 
Posts: 1366
Joined: Fri Oct 10, 2008 2:48 pm
Location: Sydney

Re: Problem reading posts...again!

Postby ClockworkLemon » Fri Oct 12, 2012 1:40 pm

Belak wrote:So, your assumption was correct. If I log out, I can in fact see my posts (but cannot post or see the sealed section threads!!).

The problem is the same if I am on another computer or my ipod.

So, just to confirm, on a different computer, when you log in, you can't see the posts, but you can if you log out? Sounds like there may be an issue with your user account. I'll have a dig around and see if there's anything I can do...
"They who can give up essential liberty to obtain a little temporary safety, deserve neither liberty nor safety."
- Benjamin Franklin
User avatar
ClockworkLemon
Legend
Legend
 
Posts: 3610
Joined: Sat Feb 16, 2008 3:49 pm
Location: Over There...

Re: Problem reading posts...again!

Postby Belak » Fri Oct 12, 2012 4:15 pm

Yep, that seems to have nailed the buggersome little gremlin.

Thanks Clockwork.
Empire-Nordland Landsknecht (W/D/L)
12/6/13
Lizardmen-Cohort of Ixmucane Ki-nich (W/D/L)
1/0/0
-------------------------------------
User avatar
Belak
Forum Champ.
Forum Champ.
 
Posts: 1366
Joined: Fri Oct 10, 2008 2:48 pm
Location: Sydney

Re: Problem reading posts...again!

Postby ClockworkLemon » Fri Oct 12, 2012 4:23 pm

Belak wrote:Yep, that seems to have nailed the buggersome little gremlin.

So it's working now?
"They who can give up essential liberty to obtain a little temporary safety, deserve neither liberty nor safety."
- Benjamin Franklin
User avatar
ClockworkLemon
Legend
Legend
 
Posts: 3610
Joined: Sat Feb 16, 2008 3:49 pm
Location: Over There...

Re: Problem reading posts...again!

Postby Belak » Fri Oct 12, 2012 4:43 pm

Yeah, what was the problem?
Empire-Nordland Landsknecht (W/D/L)
12/6/13
Lizardmen-Cohort of Ixmucane Ki-nich (W/D/L)
1/0/0
-------------------------------------
User avatar
Belak
Forum Champ.
Forum Champ.
 
Posts: 1366
Joined: Fri Oct 10, 2008 2:48 pm
Location: Sydney


Return to Help!

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron

x